Zachter dan het zachtste toiletpapier...
Aangenaam, zuiver, fris, warm water...
Reiniging (wassing) en droging inéén...
Maakt toiletpapier overbodig...
Eenvoudig op uw bestaande toilet te installeren...

 

Waarom een Bidet van ASPEN?

  • ASPEN Bidets, een vertrouwde naam in gezondheidverzorgende producten, brengt  reeds meer dan 6 jaar de beste bidets in de wereld, via het internet. Wij verkochten duizenden bidets aan allen tevreden klanten, wereldwijd. Aspen, een gerenommeerd bedrijf en reeds sinds 1971 in Nederland gevestigd, verkoopt niet alleen, maar biedt u tevens de best mogelijke service, ook na levering. Met een eigen service dienst, door heel Nederland en België.
  • Nu is ook voor u het HOOGSTE NIVEAU in PERSOOLIJKE HYGIËNE bereikbaar! De bidets van Aspen maken reiniging heel GEMAKKELIJK en buitengewoon effectief. REINIGING DOOR WATER wordt allang door het grootste deel van de wereldbevolking beschouwt als veel gezonder (hygiënischer) en veel aangenamer dan toiletpapier. Bidets gaan veel verder dan toilet papier alleen kan doen.
  • En nu, met de introduktie van onze aangename Bidet HYGIËNE SPRAYS bevordert u uw persoonlijke HYGIËNE en KALMEERT u uw GEVOELIGE huidoppervlakten.
  • De Bidet produkten, zoals die van Aspen, worden elke dag gebruikt door miljoenen mannen, vrouwen en kinderen in Europa, USA en Azië.  Alleen al in Japan zijn er in 2003 meer dan 15.000.000 (miljoen!) van deze bidets verkocht!
  • ASPEN Bidets zijn temperatuur instelbaar en zijn uit zeer degelijke materialen vervaardigd. Eenvoudig te installeren op praktisch alle toiletten en aan te sluiten op alle standaard sanitaire voorzieningen. 

Biedt een Aspen Bidet medische- en/of gezondheidsvoordelen?

  • Jazeker. Gezien de voortdurende frisheid en comfort die alle ASPEN Bidets modellen bieden, zijn zij uw HULP in VERLICHTING bij hemorrhoiden (aambeien) en vrouwelijke ongemakken, meer nog tevens het voorkomen van het risiko zoals SARS en andere bakterieën en virussen. En biedtt het vrouwen comfort en snellere herstelling na een bevalling.

 Welke merk Bidet verkoopt Aspen?

  • Onze technici zochten over de gehele wereld naar de beste bidets. En alleen bidets van de hoogst mogelijke kwaliteit mogen onze eigen merknaam ASPEN Bidets voeren. Geproduceerd door fabrikanten van wereldfaam. Met het wettelijke Europese CE keurmerk. Elk bidet is zorgvuldig getest om u kwaliteit en eenvoudige montage en installatie te garanderen. Tevens wordt elke bidet geleverd met VOLLEDIGE GARANTIE ( 2 jaar! ).

Wat voor garantie bieden wij onze Klanten?

  • ASPEN Bidets verkoopt niet alleen bidets, maar biedt u tevens als klant de best mogelijke service. Ook na de verkoop, wel zo'n prettig idee!   U kunt u er zeker van zijn dat wij u de allerbeste service bieden. En een afspraak die staat: wij gaan elke bonafide prijskonkurrentie aan.
 
Home Bidet Historie Bestel nu Voordelen Installatie Garantie Contact